top of page

FAQ

FAQ: Tekst
a-117.jpg
FAQ: Afbeelding

VOOR WIE IS FUN FOOD FIT?

Fun Food Fit is bedacht voor bedrijven en organisaties die een sportieve activiteit willen doen met/voor hun werknemers. Het is dus voor iedereen, elk niveau, dus ook voor jou! Door de drie elementen fun, food en fit, is het een compleet event wat zorgt voor energie en motivatie.

HOE KAN IK FUN FOOD FIT BOEKEN?

Fun Food Fit is een concept van het evenementenbureau Pegasus Events. Pegasus Events verzorgt al jaren bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten en evenementen op maat voor bedrijven en organisaties. Om Fun Food Fit te boeken voor uw organisatie of team, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons. Als u simpelweg meer informatie wil, kunt u contact met ons opnemen via onze contactgegevens.

Klik hier om de vrijblijvende offerte aan te vragen en hier om meer informatie te vragen. Er wordt daarna zo snel mogelijk contact met u opgenomen. 

WAAR KAN FUN FOOD FIT PLAATSVINDEN EN VANAF HOEVEEL PERSONEN KAN DIT?

Fun Food Fit kan op verschillende locaties plaatsvinden. Zo kan het bij een van onze evenementenlocaties of bij uw eigen bedrijfslocatie. Het is mogelijk om Fun Food Fit te boeken vanaf 25 personen.

FAQ: FAQ
bottom of page